Thursday, January 17, 2013

Lankaa

Aloitetaan uusi vuosi 2013 lanka aiheella. Nyt sain heti langan päästä kiinni ja kaivoin kameran käteen. Näitä on pakko heti päästä kuvaamaan. Räps, räps .... äkkiä oli kamerassa yksistä langoista sata kuvaa. Nam ... katsokaa mitä värejä, ihmeekkös tuo jos innostuu vähän kuvaamaan? Tässä samalla innostukseni laajeni ja  heti blogiin laittamaan näitä myös näytille, ihailkaa, nauttikaa niin upeita nämä ovat ... 
katsokaa nyt !!


Mistä nämä ovat lähtöisin ?? Kuka tietää edes vuosikymmentä saatika vuotta milloin nämä ovat langaksi päätyneet, vanhoja ovat. Oululaisista lampaista lähtöisin ja kaksi säikeistä lankaa. Työkaverini kauppasi minulle näitä lankoja vintiltään, kun aikoinaan heillä on ollut paljon lampaita ja säkkitolkulla näitä lankoja heillä lojui vintillä. Minulleko lankaa ja halvalla ... ilman muuta paljonko laitetaan ... montako kiloa ??


Vuoden nämä langat tuijottivat minua vaalean keltaisessa ulkomuodossaan. Mikä riemu minut valtasi, kun hoksasin kysyä Tuulialta, että innostuisitko värjäämisestä. Siitä se sitten lähti ...


Upeaan ulkomuottoon ovat langat päätyneet. Suuri Kiitos Tuulialle, värisilmä on sinulla kohdillaan !! Väinämöisen värikarttaa voi käydä tutustumassa Ravleryssä.


Näitä kolmea väriä on kaikki noin 600 grammaa, joten jotain isompaa näistä saa tehtyä.


Nyt taidan istua viikonlopun näiden lankojen keskelle ja hypistellä näitä. Ulkona paukkuu kova pakkanen, joten onko ihanampaa kuin nämä langat ympärilläni, lämpöä ja väriterapiaa ... uuh !!


Olen minä neulonutkin ja kovasti pukkoja olenkin heilutellut, jopa ahkeraksi voisin itsenäni tässä nyt kutsua. Sukkia on valmistunut (ei mitään perussukkia), kärhö -slipari neulatakki, palmikkopusero, toinen revontuli -huivi, kaksi pienempää revontuli- huivia kummitytöille joululahjaksi, tiskirättejä joululahjaksi ... Nämä nyt ainakin ensimmäisenä tulevat mieleeni. Kuka tulisi valokuvaamaan ja esittelemään näitä teille tänne? Tässä blogi -saralla on minulle iskenyt laiskuus. Toisaalta tuntuis, että näitä mielellään tänne laittaisi, joten kyllä se innostus vielä tulee, odottakaa vaan .... Mukavaa jo alkanutta uutta vuotta kaikille !!

6 comments:

Simpura said...

Oi mitä ihanuuksia :DD

Altocumulus said...

Vau mitä aarteita, kyllä se Tuulia vaan osaa! Me on muuten siirrytty taas doggiaikaan, haettiin musta Nappi meille jouluksi! :)

Hanna said...

Sanokaapas muuta ja eka lähti jo puikoille :) katsotaan mitä syntyy.

Oi onnea pentusesta (altocumulus), saako kysyä pennun oikaa nimeä, kirjoittele vaikka sähköpostia minulle hanna.luoto@kotinet.com niin vaihdetaan muutama sananen !!

- Hanna

Sukkailija, ent. Kangaskasa said...

WOW mitä lankoja ja upeita värejä!!

Pirjo said...

Ihanan värisiä lankoja! Oikeaa väri terapiaa!
Blogissani on sinulle tunnustus:
http://violettiajavillalankaa.blogspot.fi/

steve said...


Thanks for share this POST see also:

شركة مكافحة حشرات و رش مبيدات

افضل شركة تنظيف بالاحساء افضل شركة تنظيف بالاحساء
شركة مكافحة حشرات بالخبر شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالجبيل شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة رش مبيدات بالدمام شركة رش مبيدات بالدمام

شركة تنظيف بالمدينة المنورة شركة تنظيف بالمدينة المنورة
شركة مكافحة حشرات بالمدينة المنورة شركة مكافحة حشرات بالمدينة المنورة
ارخص شركة نقل عفش بالمدينة المنورة ارخص شركة نقل عفش بالمدينة المنورة