Monday, September 24, 2012

Portti2012Näissä upeissa Hailuodon Marjaniemen maisemissa vietimme viikonlopun. Auringon lasku muutti maiseman ihan keltaiseksi.
Näiden lamppujen valon teho riittää jopa 30 kilometrin päähän.


Majakka oli upea näky merenranta maisemassa. Kapeaa käytävää pitkin kiipesimme jonossa majakan huipulle ihailemaan maisemia. Majakka vierailu oli mielenkiintoinen kokemus. Syksyisen pimeää iltaa valaisi upea majakan valo. 

 

 Tässä tunnelmallisessa aittarakennuksessa osa meistä yöpyi, ihanan pienet ikkunat päästivät sisään himpun verran luonnon valoa ja tuolla oli niin rentoa nukkua.


 Mitä syntyy, kun laitetaan yhteen ryhmä neulojia ja annetaan heille yksi tavara kera jämälankojen? Tässä yhden ryhmän loistava ja käytännöllinen taideteos.

 Borat-appelsiini & poikaystävä.

Kokonaisuutenaan Portti 2012 oli loistava neulojien kokoontuminen. Ohjelmaa oli sopivasti, pajoista ammensin monta uutta asiaa, vartaloni on nyt mitattu tarkasti, paikallinen käsityönainen kävi kertomassa Luotolaisesta .... Suuri kiitos järjestäjille, kiitoksia kaikille paikalla olleille, oli ihana tavata tuttuja kasvoja ja nähdä joukossa uusia. Ensi vuonna ehdottomasti taas uusiksi. Toisaalta nyt alkoi kytemään pinnanalla ajatus, josko uskaltautuisi merta edemmäs kalaan ja lähtisi katsastamaan muitakin vastaavia tapahtumia. Näihin kuviin ja tunnelmiin puikot heilumaan.

No comments: