Wednesday, August 29, 2012

Bling, bling ... tuunausta

Nyt seuraa valokuvapläjäys tuunatuista vanhoista ja uusista vaatteista.
Uusin harrastukseni ja kokeiluni on strasselit eli Hot Fix strasselit. Tilasin ulkomailta kolvin ja tuhansia erivärisiä strasseleita. Silitysrautaakin tässä touhussa tarvitaan pelkän kolvin avulla tämä ei onnistu. Mukavaa yhdistää brodeeraukseen strasseleita. Tässä oiva esimerkki siitä, kun vanha mustajakku sai koristuksen selkään ja on jälleen käyttökelpoinen. Kirjoin dogin pään ensin ja lisäsin strasseleita, näin selkä on paljon näyttävämmän näköinen. Vanha jakku joka oli jo menossa kierrätykseen heräsi henkiin.Kävin Gina Tricoossa alennusmyynnissä ja mukaan tarttui perustrikoopaitoja. Tässä musta pitkähihainen paita. Enää paita ei ole mikään perustrikoopaita.Samoin tämä allennusmyyntipaita sai ehostusta. Tein tämän kahdella pinkillä.Tässä kuva jälleen alennusmyynnistä löytämästäni mustasta fleeceliivin selästä. En kirjonut tähän mitään tekstiä, jotta voin pitää tätä viileillä ilmoilla näyttelyissä.


 Joka vuosi olen ruukannut tehdä itselleni uuden fleecetakin. Tänä kesänä tein sinisen fleecetakin. Takki löytyi sattumalta jälleen Tokmannin alennusmyynnistä. Aikaisempien takkien kirjailuihin voit käydä tutustumassa kotisivuillani.


Vielä lisää ... ainahan perustrikoopaitoja tarvitsee. Vaikka vähemmän minä valkoista pidän, mutta nyt minulla on sitten pitkähihainen paita, jossa koreilee Elmon pää. Tämä sama kuva minulla on myös kirjontakuvana. Ajattelin kokeilla miltä tämä näyttää strasseleilla tehtynä, ei tämä hullumpi ole.


Mikä ihaninta olen saanut innostettua ystäväni Johannan strasseleiden salaiseen Bling, bling -maailmaan. Käykääpäs kurkkimassa Johannan Blogissa hänen aikaan saannoksiaan.

No comments: