Friday, September 16, 2011

Apua kaivataan, sukkalanka valintaan

Jälleen kerran rakkaan mieheni villasukkalaatikko huuta täydennystä. Kaikissa sukissa on reikä joko kantapäässä ja tai päkiän alla, joten hän kuulemma kaipaisi pikaisesti lisää uusia villasukkia.

Minä täällä pähkäilen, että mistä ihmeestä löydän langan joka kestää vai onko sellaista? Vinkkejä ja neuvoja otetaan vastaan. Minkälaisia kokemuksia teillä on?

Siis nyt hakusessa hyvä, kestävä ja laadukas sukkalanka. Tähän vielä yhdistetään Portti 2011 "Kaksi kerralla eli magic loop" -paja, joten alkaa kohta villasukkalaatikko saamaan täydennystä.

Olen todella iloinen jos kommentoitte ja jaatte kokemuksianne kanssani !! Kiitoksia :)

Mukavaa viikonloppua teille kaikille. Minä taidan huomenna lauantain kunniaksi taas käydä pistäytymässä tämän ongelmani kanssa Lennun Pajalla.

2 comments:

Lila said...

Niinse vaan taitaa olla, että kun paljon käyttää villasukkia niin reiät niihin tulee... Minä olen ihan 7 veljestä langalla miehelle sukkia neulonut (en raaski kalliimpiakaan lankoja noihin investoida, kun kestävät sen minkä kestävät).
Jos käytössä on samaan aikaan muutamat sukat niin kestää kauemmin (kun ei kulutus tapahdu koko ajan samoille sukille) näin olen huomannut.
Jotkut tekevät niin, että kun sukkiin tulee reikä niin hyödyntävät varren ja tekevät niihin vanhoihin varsiin uudet sukkaosat. (minä mieluummin neulon koko sukat uudestaan;))
Jostain aikoinaan luin, että jos neuloo kantapäähän langan mukana esim. karhulankaa, niin kestää kauemmin.
En tiedä oliko tästä vastauksestani mitään apua sinulle kuitenkaan :)
Mukavaa viikonloppua!

Hanna said...

Kiitoksia Lila jälleen kommentistasi. Aivan samoilla linjoilla olen itsekin ollut noiden miehen villasukkien lankavalinnan suhteen. Mietin kuitenkin josko raskisin ostaa Regiaa tai Opal sukkalankaa testiin. Tuosta Regiasta olen kuullut paljon positiivistä palautetta kestävyyden suhteen, mutta Opalista ei mitään tietoa. Tuolla Portti 2011 tapahtumassa keskustelimme tästä kantapään ja päkiän vahvistamisesta, tähän on kuulemma markkinoilla myytävänä ihan omaa lankaa ... pitää ruveta metsästämään tätä lankaa, meinasivat että menee tilaukseen ulkomailta.