Saturday, April 30, 2005

Kysymyksiin vastauksia !

Susannan minulle esittämät kysymykset.

1) Blogisi esittelytekstissä sanot että rakastat pyykkäämistä. Oikeastiko?

Siis todellakin näin on. Mä olen mahdoton pyykinpesijä. Tätä hommaa mieheni ei ole koskaan saanut tehdä. Hän leikkaa nurmikon ja mä pesen pyykit, jotain vanhanaikaista työnjakoa. Täytyy myöntää että valillä viiden hengen pyykin pesu kyllästyttää. Siivous päivänäkin koitan tunkea kaiken mahdollisen pyykinpesukoneeseen.

2) Miltä tuntuu kun esikoinen menee kohta kouluun?

Vielä on vaikea sanoa miltä se tulee todellisuudessa tuntumaan. Uskon et koulutielle siunaamisen yhteydessä kirkossa nyt keväällä saan varata paketillisen nenäliinoja mukaan.

3) Olet tehnyt lukuisia upeita hattuja. Vedätkö niiden ohjeet ihan vaan hatusta?

Mulla on sellainen perusohje montako silmukkaa tulee mihinkin kohtaan eli eteen, taakse ja korvallisiin sekä kavennuksen teen aina samalla periaatteella. Mut kaikki muut tulee siinä samalla neuloessa.

4) Mitä teidän perhe puuhailee kesällä?

Meidän perhe viettää kesän aikalailla ihan kotosalla kesästä nauttien. Otimme varaslähdön lomailuun, kun kävimme koko perheen voimin Turkissa. Minä aloitan työt 2.5.05 maanantaina ja kesä menee töiden merkeissä.

5) Kuinka paljon aikaa vietät netissä päivän mittaan?

Mieheni mielestä liikaa. Viime viikolla uhkasi laitta langattoman nettiyhteyden poikki etten pääsisi koneellani nettiin. Minulla on tämä läppäri silmieni alla koko ajan. Suoraa aikaa en osaa sanoa. Käyn koneella aina kun kotihommiltani joudan, pyörähän surffaamassa menne tullen ja palatessa :)

Friday, April 29, 2005


Leikkimökin siivous ! Posted by Hello

Kesäinen pihamaa !!

Kerran ei neulominen edisty niin menin pihamaan kimppuun. Ohessa valokuvia pihastamme. Kevät talkoisiin osallistuivat tytöt ja mieheni, jokainen oman kiinostuskohteensa kimpussa. Minä rappasin kukkapenkkiä, tytöt siivosivat leikkimökin ja mieheni vaihtoi kesärenkaat autoon.

Etupihanhalla oleva kukkapenkki. Ympyrään kasvaa joka kesä upeasti kukkiva päivänlilja. Kartiotuija on vielä suojassa kevät auringolta. Posted by Hello

Kesärenkaiden vaihto ! Posted by Hello

Suihkulähde vielä "talviunilla", takana suuren suuri kasvimaani. Posted by Hello

Sammakko. Tähän laitan kesällä yks vuotisia kukkia sammakon tilalle ! Posted by Hello

Kukkapenkki ! Posted by Hello

Tuesday, April 26, 2005

Hahtuvavarastoni !!

Nyt pitää esitellä hahtuvavarastoni. On ne niin ihania ja pehmeitä !!

Meleerattua hahtuvaa ! Posted by Hello

Pirteää hahtuvaa ! Posted by Hello
Tässä tulee siis minulle kaulahuivi niistä Neulovan Ystäväni Kritelin laittamista yleellisistä langoista, joista piti tulla se pitsikaulahuivi.

Pukoilla kaulahuivi ! Posted by Hello

Matkalta lankaa !!

Ennen lomaa kirjoittelin neulovalle ystävälleni Kristelille murheissani miten pitsikaulahuivin teko meni pieleen, en osannut. Selitin epäonnistumistani Kristelille, et pitää kokeilla jostain pehmeestä langasta, aivan ku se olis langassa se vika :)

Samoiltuamme Turkin Alanyassa päämäärättömästi ympääriiinsä lasten kanssa. Pongasin lankakaupan. Tietenkin mieheni ja lapset jäivät minua ulos odottamaan, mieheni huokas syvään tässä kohdassa. Nopeasti katsastin liikkeen ja nämä mohairlangat huomasin heti. Eikös ole mielenkiinntoinen väri näissä. Hiljaa mielessäni haaveilen näistä Fifiä. Onnistuukohan sekään...

Lomamatkalta Mohairlankaa ! Posted by Hello

Saturday, April 23, 2005

Todellinen LOMA !!

Koska mitään mainittavaa en saanut lomalla aikaiseksi laitan teille upean kuvan Leevistä. Hän nautti ensimmäisestä lomastaan todella paljon.

Leevi lomalla ! Posted by Hello

Friday, April 22, 2005

Neulova Ystävä -projekti !

Kyl nyt minua lahjotaan upeilla paketeilla. Ensin yleellistä lankaa ja nyt tämä.
Lahja numero 2 sisälsi siis neulesuunnittelijan ensiapupaketin:
kevään Interweave Knits, suunnitteluvihko, puuvärikynät sekä kofeiinitonta teetä. Siis lehdestä haetaan inspiraatiota sit suunnitellaan omia neuleita vihkoon ja väritetään puuväreillä. Sitte, kun suunnitelmat menevät pieleen ja täytyy rauhoittaa hermoja juodaan teetä. Tämän upean paketin sain Kristeliltä.

Lahja ! Posted by Hello

Leevi ja Suomiraita haalari !!

Tässä muutama kuva Leevistä ja uudesta haalarista.
Edestä ja takaa.

Leevi ja haalari edestä... Posted by Hello

... ja takaa !! Posted by Hello

Wednesday, April 13, 2005

Lomailen viikon !!

Eli siis olen lomailemassa viikon, joten katsotaas sitten mitä etelän loman aikana olen saanut neulottua. Todellien äkkilähtö :) matka varattiin tänään ja lento lähtee huomen illalla. Kaikkea ei aina kannata suunnitella liian kauvaa.

Leeville Haalari !!

Ohje : Kauneimmat Käsityöt - lehdestä nro 5/2004
Lankana : Novitan Wool (ohjeen lanka Dalegarn Baby Ull)


Haalari !! Posted by Hello

Sunday, April 10, 2005

Jotain valmista !

Vanhoja tekeleitä valmiiksi, jotta ne vielä mahtuis edes tän kevään Leevin päälle. Näiden tekemisen oli aikoinaan äitini aloittanut ja nyt ne sit ovat valmiita. Myssyyn laitoin piristykseksi huovutetun pallon.

Kaikki kannattaisi aina itse aloittaa ja tehdä myös loppuun. Takin etukappale oli kiero, tehty siis miten sattuun... nappit löysivät oikean paikan vasta kolmannella yrityksellä. Takki ja Myssy eivät ole samaa paria, eli Takki on nyt sopiva Leeville mut Myssy on liian iso. Eikö kuitenkin olis tarkoitus tällaisia pitää yhtä aikaa päällä. Takkiin kehittelin itse kauluksen ja sen se on näköinenkin :) Mut tästä kaikesta kritiikistäni huolimatta tulee näille olemaan varmasti käyttöä.


Takki ja Myssy ! Posted by Hello

Leevi ja keväiset asusteet ! Posted by Hello

Monday, April 04, 2005

Jipii....

Nyt minullakin on lankalaatikko. Pääsin maalta kaupunkiin. Kävin Vantaan Ikeassa ostosmatkalla ja sieltä mukaani tarttui kuvassa näkyvä laatikko. Oli oikein rentouttavaa ja mukavaa olla vuorokausi poissa kotoa, ja ihanaa sitten palata kaupungin huumasta maaseudun hiljaisuuteen.

Lankalaatikko !! Posted by Hello

Neulova ystävä-projekti !

Nämä yleelliset langat sain osana Neulova Ystävä-projektia Kristeliltä. Suunnitelmissa on näistä langoista itselleni keväinen/kesäinen kaulahuivi. Tässä asiassa minua on avustanut Kristel, kiitos hänelle. Minä kun olen aika amatööri näissä asioissa.


Lahjana yleellisiä lankoja !! Posted by Hello