Friday, April 29, 2005

Kesäinen pihamaa !!

Kerran ei neulominen edisty niin menin pihamaan kimppuun. Ohessa valokuvia pihastamme. Kevät talkoisiin osallistuivat tytöt ja mieheni, jokainen oman kiinostuskohteensa kimpussa. Minä rappasin kukkapenkkiä, tytöt siivosivat leikkimökin ja mieheni vaihtoi kesärenkaat autoon.

Etupihanhalla oleva kukkapenkki. Ympyrään kasvaa joka kesä upeasti kukkiva päivänlilja. Kartiotuija on vielä suojassa kevät auringolta. Posted by Hello

4 comments:

Susanna said...

Aivan ihana piha sulla! Mä haluan kans kukkapenkin mikä on tuollaisilla kivillä reunustettu. Mä yritän tässä keksiä sulle kysymyksiä.... aika hankalaa, vaikka luulis että olis ihan helppo keksiä. :D

Sanni said...

Sulla on sitte siisti piha. Mulla ihan villi tuohon verrattuna. karannut hieman käsistä ;) Minkä ikäinen se sun nuorin on? (kysyinkö jo?)Ollaan lähdössä Kyprokselle neljän viikon päästä. Niilo on sillon 7kk ja äippää hieman jo jännittää!

Hanna said...

Leevi on 8 kk. Pieni jännitys kuuluu asiaan, mut usko vaan et kaikista ajatuksistasi huolimautta matkanne Niilon kanssa ylittää kaikki odotuksesi. Vinkki: onhan sinulla kantoliina/kantorinkka tai vastaava?, korvaamaton lentokentällä.

Niin ja kiitos pihan kehuista. Meidän tontti on pieni vain n.1100 neliötä, joten tällaisen pintalan kunnossa pitäminen on helppoa. Ja suurin kiitos kuuluu miehelleni, hän hoitaa pihaamme eniten ja kaikki ideat kivipuutarhoista ovat hänen. Laiska olen, en ole kertaakaan 4 vuoden aikana leikannut pihamme nurmikkoa.

vikke* said...

On tosi nätti piha! Osaan jo sieluni silmin nähdä kesän värikkään kukkaloiston!!
Nättejä kukkapenkkejä.