Tuesday, February 22, 2005

Ajatuksia...Toiveita...

Kaikkien muiden blogeja selaillessani ja omasta haaveillessani aloitin hiljakseen puhumisen miehelleni, joka sit lupasi auttaa ja näin minulla on nyt oma blogi. Kiitos myös muille minua avustaneille kuten Susannalle. Toivoisin tässä arjen keskellä löytyvän aikaa tämän blogin ylläpitämiseen. Onneksi Leevi on ollut "helppo vauva" (inhoan tätä määritystä, mutta sorrun siihen itsekin), mutta näin voin todeta Suvin 4 v. yövalvomisten, kantamisten, allergioiden, astman, mahavaivojen (jotka ei lopu varmaan koskaan) jälkeen. Leevi on katsonut mallia isosiskostaan esikoisestamme Pilvistä 6 v. joka on jo eskarissa (niin se aika rientää). Nyt sit on puikoilla novitan popista tulossa Pilville palmikkoslipoveri. Ensimmäistä kertaa kokeillaan miten meikäläiseltä onnistuu noiden palmikoiden tekeminen... saa nähdä mitä tulee !!

4 comments:

vilmukka said...

Kiva kun sinäkin liityit joukkoon! -Teija

Kristel said...

Meilläkin on yksi kappale "helppo vauva", tosin miehen kanssa muotoilemme sen mieluummin niin että on "perustyytyväinen vauva". Kuulostaa paremmalta. ;)

Ninni said...

Mukavaa saada uusi blogeilija taas mukaan! Meitä neulovia äitejä on porukassa ihan kivasti.=)

Minä sain perinnöksi kesällä menehtyneen rakkaan isoäitini ompelu- ja neuletarvikkeet. Niillä on suunnaton tunnearvo käytännön arvon lisäksi. Ne jopa tuoksuvat vielä mammalle. Nyyh.

Tilkkusisko said...

Tervetuloa bloggaileman! Mukava saada rinkiin lisää neuleihmisiä. :)