Monday, February 28, 2005

Myssyjä !

Kerroinkin jo aikaisemminkin et mulla tuo valkoisen värin huovuttaminen ei oikein onnistunut niin kuin huomaatte. Mut ihan kiva tuo Leevin myssy on siitä huolimatta. Alimmaisesta kuvasta näkee viel paremmin tuon Leevin myssyn.

Suvin myssyyn tein niin et neuloin myssyn valmiiksi ja sit kirjoin päälle tuon kuvion. Kuviosta oli tarkoitus tulla tähti, mut enemmän tuo musta vaikuttaa yks silmäiseltä ufoukolta. Siis vaikka kuinka yritän tehdä Suville jotain kaunista niin se ei onnistu. Suvi on oikein tempperamenttinen lapsi eikä mikään ruusumekkojen pitäjä eli ufoukko sopii paremmin Suvin päähän kuin mikään tähti. Tyttö itsekkin ylpee kuviosta, ku kellään ei ole samanlaista.

Suvi ja Leevi uudet myssyt päässä ! Posted by Hello

7 comments:

hoppatassi said...

Terve! Ihania nää myssyt :) Sitä Pilvin lakkiakin jo silloin messuilla ihastelin :) Pitää tulla käymään, niin näkee luonnossakin nuo. Varsinkin pöksyt kiinnostaa ;)

Susanna said...

Onhan se kuvio hyvin kaunis, vaikka ei ehkä olekaan sellainen kuin halusit! Vaikka ymmärrän kyllä mitä tarkoitat... Kivat pipot on. Mitä lankaa tuo olikaan?

Olen kuullut puhuttavan, että jotta villasta saadaan valkoista, sitä joutuu käsittelemään niin paljon, että sen takia huopuvuus kärsii.

Hanna said...

susanna:
lanka oli fritidsgarnin lankaa. tuolla olis duffeliinkin langat odottamassa, ku joku kerkeis sen aloittaan :(

Tilkkusisko said...

Voi miten suloiset pipopäät! :)

Terhi said...

Tosi kivat myssyt, ja söpöiset lapset! :-)

Niina said...

Ai, jos olisit jättänyt tähtipuheet pois, olisin vaan luullut että tarkoitus oli tehdä japanilaistyylinen kuvio, siltä tuo nimittäin näyttää, kirjoitusmerkiltä :-)

MysteryKnitter said...

Hienot ovat myssyt! Ja hieno on kuvio!