Tuesday, October 09, 2012

Puuvilla Tunika


 Olen saanut tämän tunikan valmiiksi jo viime keväänä, mutta kovan käytön johdosta se on aina ollut joko pesussa tai kuivumassa etten ole tätä ihanuutta kerennyt kuvaamaan. Ei tämä mikään juhlien kaunotar ole eikä tämän se ole tarkoitus ollakaan vaan ihan perus arkivaate sitä vartenhan tämän neuloin. Niin kuin kuvasta näkyy menee tunika istuessa ryppyyn, mutta se ei käyttöä haittaa. Tämä tunika on tehty kovaan kulutukseen ja hienosti se on sen kestänytkin, pesukoneessa olen raakasti tunikan pesyt ja kuivumisen jälkeen suoraan päälle, miten helppoa.

Lanka: Sublime Organic Cotton dk

Ohje oli ensimmäinen englannin kielinen koitokseni ja tästä selvisin hyvin Lennun käännöspalvelun avustuksella, kiitokset Lennulle.

Nyt odottelen jo innolla ja jännityksellä viikonloppuna Oulussa järjestettäviä käsityömessuja. Mieleni halajaa kovasti marraskuussa Tampereelle myöskin käsityömessuille, jätin koiratkin ilmoittamatta Jyväskylän näyttelyyn marraskuussa, joten auton nokka taitaakin kääntyä tällä kertaa kässärimessuille näin vaihteen vuoksi. Hymyillään, kun tavataan.2 comments:

Hanna Riikka said...

Onpa kaunis :)

Hanna said...

Kiitoksia kommentistasi Hanna Riikka !!