Sunday, January 08, 2012

Villaloimi


Tämän alkaneen uuden vuoden 2012 ensimmäinen valmistunut neule on tässä,
kolttu koiralle.

 

VILLALOIMI ISOLLE KOIRALLE

Lanka: Novita Seitsemän veljestä
Puikot: nro 4
Lankaa kului 1100 g
Ohje: Omasta päästä.

Novita Talvi 2011 lehdessä julkaistun Sulo malliston ohjeen innoittamana. Tässä ensimmäisessä ohjeessa puhutaan isoista koirista siis labradorinnoutaja, dalmatialainen ... on siis toimituksen mukaan isokoira ja tähän kokoon loppuu ohje. Miten sitten lyhytkarvaiset bullmastiffi, tanskandoggi .... Minkä kokoisia nämä koirat ovat ? Eikö tämän kokoiset koirat tarvite neuletta siis kyllä tarvitsevat !!Hyvin istuu edestä ja on jopa pikkuisen suuri, mutta senhän ei haittaa on tilaa likkumiselle eikä ahista koiraa. Myös tulevaisuutta ajatellen on monikäyttöisempi, kun on vähän reilu. Tiedä vaikka jollakin koiristamme olisi vielä isompi rintavarustus kuin Sepolla on.Palmikkokuvio.

 

Hyvin pysyy päällä kovassakin menossa. Ensin suunnittelin laittavani tuonne taakse kuminauhalenkit, jotta loimi pysyisi paremmin päällä, mutta niitä ei tarvittu. Tein tuosta "resorista" aika napakan, joten lomi pysyy tuolla pyllynpäällä hyvin. Villahan ei onneksi luista.

8 comments:

Altocumulus said...

Ihana, kiva nähdä miten toinen onnellisena loikkii menemään lämpimässä loimessa. :)

Pirjo said...

Ihana loimi. Ja toinen on niin ylpeänä kuvissa esittelemässä=)

Taina said...

Viimeinen kuva: aivan ihana!

Hanna said...

Kiitoksia kommenteista !! :) Olemme kumpikin lopputulokseen niin tyytyväisiä.

Hanna Riikka said...

Onpa kaunis, ja omistajastakin näyttää olevan mukava :)

Teppana said...

Upee,tosi hieno. Parempi hiukka väljä ku kuristava.
Mä tein meidän pikkukoiralle sellasen mikä ei sitten edes mahdu päälle, eikä into riitä alottamaan toista. Taidan mennä kauppaan ja ostaa sille jonkun vaatteen.

Unto said...

Nappasin ohjeen talteen, joskos vaikka saisin jonkun kutomaan parille bullmastiffille noin komeat villapaidat :)

Saga said...

Ihana loimi koirallasi.Ja varmasti lämmittää.Dogilla on niin lyhyt karva, että varmaan paleltaa kovilla pakkasilla? Toista on meillä, hoffipojalla, kun turkkia on vaikka muille jakaa. Kurakeleillä kun käytämme sadepukua, saa eräälle naapuruston papalle joka kerta selittää, että ei vilun vaan kuran takia. Hän kun jaksaa muistuttaa, ettei tuota koiraa kyllä palele, kun on niin paksu turkki... ;O)
Myös tuo "iso koira" on niin suhteellinen käsite. Aina saa kuulla hoffipojastakin, kun se on niin iso...ja todellisuudessa rotu lasketaan vielä 70:n sentin säkäkorkeudellaan keskikokoisiin rotuihin.