Thursday, July 28, 2011

Heikkoluonne ....

 

Minun nurkkaus olohuoneessa. Kaikki "tärkeä" on tuossa nallekangaskassissa, jonka ilokseni löysin Lennun Pajan alekorista. Kassissa on tietenkin lehtiä ja ihania lankoja. Lupaan joskus väläyttää kassin sisältöä teille .... Tuossa päälimmäisenä oleva lanka onkin esiteltynä tuossa alempana.


Keskeneräiset työt. Tässä valmistuu edelleenkin pitsineule, liivi ja uutena tulokkaana villatakki.


Nyt olen tehnyt päätöksen ei yhtään työtä enää puikoille, ei edes sukkia ennen kuin ylläolevista keskeneräisistä töistä on edes yksi valmis siis edes sukkia !! Tämä lanka houkuttaa ja hinoitsee päästä puikoille, joten eiköhän siinä ole motivaatiota kerrakseen. Zelda esitteli blogissaan upeita värjäämiään lankoja päivityksessään. Harmaata ja Pinkkiä, loistava mikä väriyhdistelmä, tästä minkä haluan itselleni sukat. Aurinkoinen Kiitos sinulle Zelda, luulempas ettei tämä jää ainoaksi lankatilaukseksi sinulta, heikkoluonne kun olen ....   


Näinkin voi käydä. Ihan itseäni saan tästä syyttää, kun kesälomareissulla jätin sohvalle neuleen. Suvi innoissaan halusi tulla äidin syliin ja puikko jäi polven alle, naps se meni poikki .... Sain siis hyvän syyn mennä käymään Lumoava Lanka -kaupassa, josta tiesin avun löytyvän. Otin siis todella suuren riskin, koska olenhan blogin Sekaisin Silmukoista aktiivinen lukija ja tiesin muuttomyynnin alkaneen sekä Dropsin lankojen alennusmyynnin olevan käynnissä.


Niinhän siinä sitten kävi, että taas on yksi vihreä paperikassi kaapissa. Mukaan lähti niin yleellisen pehmeää ja silkkisen kiiltävää Drops Muskat lankaa. Tässä sitä taas ollaan olen HEIKKOLUONNE ;)

3 comments:

Zelda said...

Ihana nallekassi. Nyt jäänkin sitten jännityksellä odottamaan mitä ihanaa Ballerinasta taiot:)

Ihanaista viikonloppua!

Lila said...

Minulle on myös tuota samaista väriä Zeldan padoista tulossa:)
On se vaan niin kaunis väri!

Teppana said...

Ei kannata surra, noihin lankoihin olisin kompastunut minäkin. Tosi kauniin värisiä ylellisen näköisiä.