Sunday, July 23, 2006

Loma meni ja koira tuli !!

Lomamatkamme suuntautui Tampereen kautta Helsinkiin. Lapsille mieluisat paikat olivat Puuhamaa ja Sea Life. Minua jäi harmittamaan, kun yhtään ei tullut mukanani kankaita eikä lankaakaan. Noiden miesten kanssa on todella surkeeta soppailla koita siinä sitten jotain fiiliksiä saada pintaan .... No käväisin Oulussa Ottobrellä, jossa oli ilokseni ALE ja sen mukaisesti kankaita lähtikin mukaan (osa jo leikattu), tästä lisää myöhemmin.

Koira tuli !! Todellakin meidän uusi perheen jäsenemme on virallisesti Carlos ja tuttavallisemmin Kare, Kaarlo... Mitenkään suinpäin sotaan emme ole lähteneet vaan meillä on aikaisemminkin ollut uros doggi. Gredi on ollut koirien taivaassa jo monta vuotta.


Koiramme harlekiini tanskandoggi Black Terminator´s Carlos synt. 14.5.2006. Posted by Picasa

8 comments:

Hekla said...

Voi millainen lutunen :-). Meillä ollaan oltu koirakuumeessa keväästä saakka, vaikka piskejä on ennestäänkin jo kaksi. Silti aina kun pennun näen niin alkaa tehdä mieli itselle vielä yhtä...

sirpale said...

Söpö pentu :)

vikke* said...

oih, ihana pikkuinen carlos <3

sea lifessä haluisin kans käydä. näkikö siellä oikeesti hienoja kaloja? oliko hait kasvaneet (joskus telkassa näin ihan pikkusintin kokoisina).

ottobreellä varmasti paljon ihania kankaita!! mielenkiinnolla odotan mitä niistä sun hyppysissä syntyy ;)

Altocumulus said...

Onnea uudesta perheenjäsenestä! Mehän ollaan nyt sitten melkein sukua. Veljeni näet omistaa Carloksen enon, jos sukukuvat kiinnostaa, voin laittaa sulle tulemaan Manusta kuvia. :)
Harlekiinista itsekin haaveilen, sitten joskus...

Hanna said...

Kiitos kaikille !! Carlos oli pitkän harkinnan tulos...

Vikke: sea life oli hyvä paikka, kyl siel mun mielestä ainakin näkee todella upeita kaloja ja lapset tykkää, jopa meidän leevi tuijotti tunti tolkulla. haitkin oli aika isoja jo. ottobre on kokemisen arvoinen paikka myös :) ostin pääasiassa popliinikankaita tyttöjen hameita varten.

altocumulus: mikä on manun ns. virallinen nimi? kasvattaja oli kerännyt carloksen kansioon kuvia sukulaisista. tietty sukukuvat kiinostaa. voit kirjoitella mulle s.postiin hanna.luoto@kotinet.com meillehän oli alunperin tarkoitus tulla keltainen niinkuin ensimmäinenkin doggimme oli, mut sit kuitenkin päädyttiin harlekiiniin. toivon kovasti et tehtiin hyvä valinta.

Katiija said...

onnea uudelle perheenjäsenelle!! Siitä se yhteinen taival alkaa! blogikoiramme Rafi lähettää terkkuja ja sanoo: 'koiran pitää ainakin yhdet kengät vuodessa tuhota'

kirsikka said...

Voih, onpas ihana tuo teidän Kaarlo =) tulemme elokuussa tutustumaan! Ei taida Pilvikään Grediä muistaa, taisi olla vielä niin pieni tyttö silloin...

Kati said...

Voi että miten ihana!!!!!!