Tuesday, May 10, 2005

Kierrätystä !!

Alkutekstissäni lukee kestovaippailusta... Siis tästä aiheesta en ole kertaakaan tarkemmin kirjoitellut. Muutamat neulomani hahtuva villahousut olen esitellyt.

Nyt hyvä vinkki hyödyntää vanhoja frotee pyyhkeitä. Näissä imukyky on kohdallaan. Itse laitoin aikoinani häälahjaksi saamamme Benettonin froteiset käsipyyhkeet uusiokäyttöön. Käsipyyhkeissä parasta imumateriaalia ovat pyyhkeiden yläosat. Sisko meinasi ensin vähän laittaa vastaan ettei suostu näitä pyyhkeitä miksikään vaippojen imuiksi ompeleen, mut pienen neuvottelun jälkeen sain upeita imuja Leeville.

Imuja !! Posted by Hello

3 comments:

Minna said...

Käytin omilla lapsillani Ruskovillan vaippahousuja ja sideharsovaippoja. Toimiiko hahtuvahousut ja nuo tekemäsi froteevaipat samalla periaatteella? Mistä saisin ohjeen niihin housuihin? Minkä kokoisia nuo froteevaipat ovat?

Ziina said...

minna: käyhän täällä niin löydät ohjeita http://www.kestovaippainfo.fi/modules.php?name=Sections

vikke* said...

Kierrätys kunniaan!!

Me tehtiin joskus amiksessa (vuonna 1 ja 2) vaippahousuja ja meidän luokalla oli ihan vakioasiakkaita, kehuivat silloin niitä kovin. Imuosat olivat just samanmallisia kun nää sun ;)

En ole omalla lapsellani koklannut, mutta mies on kovasti innostunut kestoilusta...voipi olla että seuraavan kanssa ainakin osiksi kestoillaan (niin, kun tulis eka tää seuraava :)

Mut hienoi imui on Leevi saanut!!