Tuesday, June 14, 2011

Rakkaudesta musiikkiin !


Brodeeratut nuotit trikoopaidassa.


Yllättävää, että Pilvi itse pyysi minua ompelemaan peruspaitoja, joihin tulisi nuotteja. Tietenkin olin valmis tähän projektiin. Ensimmäisena marsimme Löytö-Palaan ostamaan lapselle mieluisia kankaita.

Pilvi menee ensi syksynä yläasteelle. Pilvi päätti juuri ala-asteen ollen siellä musiikkiluokalla ja jatkaa edelleen musiikkiluokalla myös yläasteella. Rakas harrastus on oboen soitto ja laulaminen.





Sydän nuotteja raitapaidassa.



Sunday, June 05, 2011

Scooby Doo -pusero !

Jostakin kumman syystä vaatekaapissani olevat vaatteet eivät oikein istu päälleni. Nyt ei ole syynä liian kuummassa pesu vaan ovat muutaman numeron liian suuria. Ihanaa uusia omia vaatteita ja huomata, miten ne istuvat hyvin päällä. Siksipäs olen sinnikkäästi päättänyt alkaa opettelemaan ompelemaan vaatteita myös itselleni enkä pelkästään lapsille. Tässä ensimmäinen testaus eli tarkotuksena löytää hyvä perus t-paidan kaava, joka istuu hyvin päälle, ei ole liian pitkä eikä löysä. Sehän selviää vain kokeilemalla onko kaava hyvä, joten tässä lopputulos.


Kaava: Ottobre Woman 2/2007
Lyhythihainen Toppi
Kangas: Löytö-Palan trikoota


Tämän päivän sana näyttää olevan aplikointi, joten pitäähän minunkin tämä opetella. Nyt uudessa paidassani komeille Scooby Doo ja ensimmäinen aplikointi on takana.



Friday, June 03, 2011

Arvontoja !!

Minä olen näissä arvonnoissa mukana.
Lisäilen tähän sitä mukaan uusia arvontoja, kun niihin osallistun.
 Nyt kaikki osallistumaan !!