Thursday, November 16, 2006

Pahoittelen, pahoittelen...

Etten ole pitkään pitkään aikaan päivittänyt blogiani. Valokuvia olisi paljon mitä esitellä, mutta nyt vihdoinkin kun olisi aikaa niitä teille esitellä ei yhteys ns.pääkoneeseen (jossa valokuvat sijaitsevat) tältä läppäritäni onnistu, joten joudutte niitä vieläkin odottamaan. Toivon vaan ettette liian kauvan, koska tänään ja huomenna on edessä muutto, joka ei kuitenkaan ole vielä lopullinen. Kuitenkaan en osaa sanoa miten näiden koneiden kanssa toimitaan.

Siis todellakin pitkän päivityskatkon syynä on muuto toiselle paikkakunnalle töiden vuoksi. Ei muutomatka kuitenkaan mitkään hirmuinen ole (30 km). Lokakuussa alkaneet työt, pintaremontointi ja muutto ovat vieneet melkein kaiken aikani. No, olen minä vähäsen ommellut ainakin nyt ompelen uuteen kotiimme verhoja. Jos jaksat sinnikkäästi pysyä linjoilla on varmasti tulevaisuudessa luvassa paljon valokuvia...

5 comments:

Altocumulus said...

Tuli heti vastamaan, kun lapsetkin sopivasti nukkuu! :) Koirulaiset on nyt hyvässä kunnossa, vanhin doggihan leikattiin kiertymän vuoksi syyskuussa, mutta on onneksi toipunut tosi hyvin ja sen niskatkin saatiin taas kuntoon, kun reistasivat leikkauksen jälkeen.
Carlos on sitten jo tosi iso poika, voi että kun ne kasvaa nopsaan! Carloksen enolla on muuten taas ollut ihottuma pahempana, joutuivat hakemaan lääkitystä. :( Kurjaa kun ei tiedä mikä sen varmaksi aiheuttaa! Toivottavasti teillä iho on paremmassa kunnossa.

Niin ja tsemppiä muuttoon, se jos mikä on rasittavaa touhua!

kirsi said...

Hei vaan, minäkin oon käynyt täällä kurkkimassa olisko mitään uutta, kuvia tai kuulumisia. Tiedän kyllä, että olet(te) kamalan kiireisiä tätä nykyä! No, kunhan pääsette asettumaan uuteen kotiin!

Hanna said...

Ihana huomata et täällä kuitenkin vierailee porukkaa. Kiitoksia kommenteista !! Kyl tästä selvitään vaikkakin kiirettä pitää eikä lepohetkiä näy. Ompelu kiireenkin keskellä piristää :)

Katiija said...

elä pahoittele lainkaan .. *pidä vaan meitä 'hullja' jännityksessä* Kiva kun olet taas bloggaamassa!

samani said...

Heipähei! Minäkin sitten perjantaina kuulin S:lta, että ootte muuttamassa! Hui. Onnea uuteen kotiin! Laitahan osoite sitten vaikka tekstarina, niin löytää joulukortti oikeaan paikkaan ;)

Olis pitänyt vaan lähteä käymään kylässä, kun tuo tyttö sitä pyysi moneen otteeseen :S Tylsä ja saamaton äiti, nyt kylämatka kasvaa taas "valovuodella"..