Saturday, August 19, 2006

Vaippa vaihto !!

Osallistuin kestovaippavaihtoon ja sain kaksi nepparikiinnitteistä sisätäyttövaippaa Petunialta. Hän ompeli vaipat toiveideni mukaisesti eli vaipat tulevat pääasiassa yö käyttöön ja täyttövaippaan saan haluamani määrän imua yöksi. Miksi sain kaksi vaippaa ?? Laitoin Petunialle vaipoissa sisäpinnalla olevan hamppujoustofroteen itse, jotta kustannukset vaippaa kohden eivät nousisi liian korkeiksi. Ja Petunia lupautui ompelemaan sit kaksi vaippaa.

Itse täs pähkäilen ... vaipat on saatu, mut omani on vielä ompelematta. Vikke joutuu viel omaanssa odottelemaan. No, onneksi vielä on aikaa!! Ja hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty ;)

Vaippa vaihdon jälkeen olen mukana Jouluyllätysvaihdossa. Jouluihmisenä minun oli ihan pakko osallistua tähän vaihtoon. Mä en tykkään mistään hossotyksestä vaan joulun tunnelmasta. Meillä joulu tulee omalla painollaan, mut kotiin ja ruokaan panostan. Tärkeintä on yhdessä oleminen ja tunnelma !!


Nepparikiinnitteiset vaipat. Posted by Picasa

3 comments:

vikke* said...

Mää täällä oottelen :)
Aikaa on vielä eikä todellakaan mitään kiirettä ;)

Jouluyllärissä kans mukana, kiva kun näitä vaihtoja sun muita on niin paljon, tää on ainaski täällä aivan fiiliksissä ja miehen pää hajoo kohta kaiken maailman salainen neulova ystävä...vaippavaihto...joululahjaylläri -jutuista :D :D

Kivoja kuvia jälleen koirasta! Tuo laikkukangas osuu nappiin koiralle ;) Mitä kangasta se muuten on? Olen nähnyt tuota fleecenä ja pul:ina...no jälkimmäistä se tuskin on :)

vikke* said...

Unohtui...mä nappaan tuon vaippakuvan tästä niin saan sen kestovaippa vaihto galleriaan!
Tekijä ei ole sitä mulle postittanut lainkaan.

Hanna said...

Vikke: kangas on sellaista jossa päälypuoli kuin oikeaa karvaaa, mul ei ole hajuakaan minkä nimistä tämä kangas on. Mielestäni ainakin Igu*lee on tehnyt tästä kyseisestä kankaasta kuoria.

Kuvista: me on minun ottamiani, koska tekijällä oli kamera rikki, mut olen kuvat myös hänelle laittanut sähköpostilla, taitanee olla ok jos nappaat ne tuosta.