Tuesday, January 03, 2006

Ompelua, kirjontaa ja vaippoja !!


Joululahjani :) Tulossa kaitaliinat keittiönpöydälle. Lämpimästi voin suositella Husgvarnan koneiden jälleenmyyjää Kaija Alataloa !! Posted by Picasa

6 comments:

DistantKnitter said...

Sulla on kone surissut ihan urakalla! Hienoa jälkeä!

Altocumulus said...

Tosi upeita töitä, kyllä on kone päässyt hyvään kotiin. :)
En löytänyt sinua blogilistalta, lisäisitkö itsesi sinne, niin olisi helpompi seurata päivityksiä?

Hanna said...

altocumulus: tyhmänä nyt kysyn et mille blogilistalle? Tuolla Suomalaiset neuleblogit blogin listalla olen, et valaises mua vähän :)

vikke* said...

No on todellakin kone oikeassa osoitteessa.
Ihana katsoa kun olet tehnyt kaikkea selvästikin innolla :)

Mulla alkaa kestojen tehtailut nyt ihan lähiviikkoina kun olen vihdoin lomalla!!
Pulia olen tilannut sekä Kangastukusta että Ekopirpanoista.

Onko sulla tuohon vaippaan lisäimut vai oletko tehnyt jonkunmoisen ratkaisun sisälle minne työnnät imut.
Mä täällä pähkäilen hirveesti mikä kannattais, ehkä teen kuoret kuorina ja imut imuina, kuivuu nopeammin eikä tarvii pistää koko vaippaa pesuun kun tulee kakka (?). Siis mä olen tosi vihreä näissä kestoissa, kun ei me pojalla kestoiltu lainkaan.

Voin siis kysellä lähitulevaisuudessa sulta käytännön vinkkejä ;)

Mä muuten laitoin itseni blogilistalle http://www.blogilista.fi/, neuleblogeissa en ole koska en halua "lokeroitua"...jos en vaikka neulokaan vuoden päästä lainkaan :)

Lape said...

Ahkera ompelija täällä *työntää päänsä pensaaseen* Hieman huonoa omaatuntoa kun oma uusi ja kallis kone odottaa inspistä ja aikaa kaapin pohjalla :( Ite halusin päinvastoin ei kirjovan koneen, ja ihan oikea ratkaisu minulle... aika vähän tulisi kirjovalle käyttöä, päin vastoin kuin täällä :) ja kaikennäköistä olet saanut aikaan sitten viime käynnin, nyt on helpompi seurata kun löydyt blogilistalta :)

Hanna said...

Kiitos teille kaikille kommenteista. On mukavaa huomata et täällä todellakin vierailee porukkaa. Pitää innostua päivittämään sivuja useammin. Kameralla odottaakin kuvat tänne pääsyä :)

Ja toinen kiitos siitä et kerroitte tuosta blogilistasta !!!

Vikke: tervetuloa kestoilijoiden maailmaan !! Vauva-aika on niin lyhyt et siitä kannattaa ottaa kaikki irti. Minulle kestoilu on yksi tapa hoitaa vauvaa ja olla hänen lähellä :)