Wednesday, January 18, 2006

5 outoa juttua minusta !!

Vikke haastoi minut mukaan. Tarkoituksena on siis paljastaa 5 outoa juttua itsestään, kun olen saanut Vikeltä merkinnän. Näiden paljastuksien jälkeen valitsen seuraavat 5 henkilö, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Tämän merkinnän loppuun tulee linkittää haastamani ihmiset ja sitten käyn ilmoittamassa tästä merkinnästä heidän blogeissaan kommenttilaatikoihinsa merkinnästä ja tästä haasteesta.

1. EN SIEDÄ MATTOJA JOISSA ON HAPSUT !
Onneksi nykyään valmistetaan paljon mattoja, joissa on kantatut päät. 10 vuotta sitten ei näin ollut :) Ja arvaatte varmaankin mitä tein. No, istuin illat lattialla ja leikkasin kaikista uusistakin matoista nämä iljettävyydet pois. Jos matossa oli pienetkin hapsut tai niiden tyngät, tuli nämä olla suorassa, aina ohi kulkiessani "läpsäytin" maton runaa ja tsadaa ne oli suorassa. Meillä ei tänä päivänä ole yhtään mattoa missä on hapsut.

2. OLEN NEUROOTTINEN PYYKINPESIJÄ !!
Pesen niin kauvan pyykkiä kunnes pyykkikori on tyhjä. En pysty säilyttämään mitään pyykkiä en edes lakanoita, lasten toppavaatteita.... seuraavaan viikon loppuun ja vapaaseen töistä. Pesen ne heti ! Mutta en kuitenkaan tee pyykkiä tekemällä.

3. AAMUPALA YÄK !!
En osaa enkä pysty syömään aamupalaa. Juon vain kahvia !

4. EN VOI ELÄÄ KAAOKSEN KESKELLÄ !
Aamulla petataan sängyt. Pyykinpesukone ja astianpesukone päälle. Paikat järjestykseen. Kello voi olla jo 12 päivällä ennen kuin vaihdan itselleni päivävaatteet ja pesen hampaat. Kaikki muu/muut ensin ja minä itse viimeisenä. Neulon, ompelen ja käyn tietokoneella aina silloin, kun siihen on mahdollisuus.

5. RUOKA EI MAISTU HYVÄLLE ILMAN PUNAVIINIÄ !
Odotan viikon loppua, että saan tehdä jotain ihanaa ruokaa ja juoda lasin punaviiniä.

Kokeillas onko näitä ihmisiä vielä kukaan kerennyt haastaa eli NINNI, DistantKnitter, SirpaLe...

2 comments:

Altocumulus said...

Eksyin tänne takaisin vasta nyt, mutta kiva kun olet nyt siellä blogilistalla, joten vierailuja tulee varmasti tiuhempaan tahtiin minultakin. Yläkerta näyttää hienolta! Meillä se on vielä kylmää tilaa, mutta ehkä jo ensi kesänä aloitellaan levytykset...

Hanna said...

kiitos jälleen kommentista Altocumulus mut missäs sinun blogisi on ??? en löydä sitä mistää vai onko sinulla blogia ?