Thursday, June 23, 2005

Sunday, June 19, 2005

Haave toteutui !!

Tästä olen unelmoinut viimeisimmät 15 vuotta ja nyt se on totta. Minulla tai siis meillä on moottoripyörä. Aivan unelma ajaa !!! Pyörä mun makuun ...


Honda 1100 XX CBR !! (toivottavasti se meni noin) Posted by Hello

Pyörä edestä ! Posted by Hello

Sivulta ! Posted by Hello

:) Tehoputki... Posted by Hello

Tuesday, June 14, 2005

Kuvia pihalta ja uusitusta kukkapenkistä !!


Leevikin on ollut mukana pihahommissa. Posted by Hello

Terassi kesäkunnossa. Tässä on mukava juoda aamukahvit nauttien ulkoilmasta. Posted by Hello

Mieheni huolen aihe:"onko koivut pyöreitä?". Posted by Hello

Suihkulähde toiminnassa ! Posted by Hello

Kesäkukkasia ! Posted by Hello

Vielä penkki toiselta suunnalta :) Posted by Hello

Olen tyytväinen. Aika kova homma oli ! Posted by Hello

Kukkapenkki valmis !! Posted by Hello

Sunday, June 05, 2005

Nettiriippuvuustesti !

TULOS: Pistemääräsi: 57

Palaute: Internetin käyttösi saattaa aiheuttaa sinulle ongelmia. Sinun pitäisi pohtia, millä kaikilla tavoilla Internetin käyttö vaikuttaa elämääsi. Voit keskustella tilanteesta läheistesi kanssa tai yksityisesti web-neuvontamme ammattiauttajien kanssa.

Kommenttini: Mä tiedän viettäväni koneella/netissä paljon aikaa. Mutta suurin osa vietetystä ajasta ei ole päämäärätöntä surffailua vaan työasioita tai harrastukseen liittyvää. Eli neulominen ja blogien selailu on tärkeää. :)

Leeville kesähattu !

Tein uuden ULLAN ohjeella Leeville kesäksi vilpoisan hatun. Todella viehkeä !

Huomaattehan Leevin suussa 4 uutta hammasta. Kaikki puhkesivat viikon sisällä. (huokaus...) Tuo viehkeän hurmaavan hymyn alla piilee mielestäni jotain odottamatonta. Ilmeessä on jotain Ville Vallattoman kanssa samaa... apua...


Päältä ! Posted by Hello

Kesähattu ! Posted by Hello

Thursday, June 02, 2005

Ettehän unohda minua ??

Selityksen makua, mut töissä menee kaikki päivät, sit toinen työmaa odottaa iltaisin kotona (mies, lapset ja huusholli), aikaa ei jää neulomiselle, kukkapenkin laitto on vieläkin kesken .... Mut älkää unohtako minua vaikka en kerkiäkkään tasaisin välein päivittään blogiani.

Duffeli valmistuu varmasti vaikkakin hitaasti, toinen hiha on aloitettu eli loppusuora häämöttää. Eilen illalla loin silmukat Suvin pitsimekkoa varten, saa nähä mitä tuostakin tulee? Ensimmäiset pitsineule kokeilut meni mönkään, et neuvoja otetaan vastaan :)

Toivotan kaikille oikein lämpöistä ja ihanaa kesää. Niille jotka ovat kesäloman ansainneet muistakaa nauttia lomastanne ja rentoutua. Siivota kerkeää talvellakin ja ikkunat voi jättää pesemättä, ei niitä kukaan katso, ulkonahan sitä kesällä ollaan eikä sisällä.