Monday, February 28, 2005

Myssyjä !

Kerroinkin jo aikaisemminkin et mulla tuo valkoisen värin huovuttaminen ei oikein onnistunut niin kuin huomaatte. Mut ihan kiva tuo Leevin myssy on siitä huolimatta. Alimmaisesta kuvasta näkee viel paremmin tuon Leevin myssyn.

Suvin myssyyn tein niin et neuloin myssyn valmiiksi ja sit kirjoin päälle tuon kuvion. Kuviosta oli tarkoitus tulla tähti, mut enemmän tuo musta vaikuttaa yks silmäiseltä ufoukolta. Siis vaikka kuinka yritän tehdä Suville jotain kaunista niin se ei onnistu. Suvi on oikein tempperamenttinen lapsi eikä mikään ruusumekkojen pitäjä eli ufoukko sopii paremmin Suvin päähän kuin mikään tähti. Tyttö itsekkin ylpee kuviosta, ku kellään ei ole samanlaista.

Suvi ja Leevi uudet myssyt päässä ! Posted by Hello

Suomiraita myssy, nyt oikein päin ! Posted by Hello

Saturday, February 26, 2005

Tarpeelista...

Näitä sitä Leevi tarvitsee. Nyt neuloin villahousut Kauhavan kangas-aitan luonnonväirisestä hahtuvasta.


Jälleen Leeville villikset. Posted by Hello

Naisten Messut !

Tänään oli Pyhäjoen Monitoimitalolla Naistenmessuilla esittelemässä PartyLiten kynttilä- ja sisustustuotteita, joita olen harrastuksena myynyt kotikutsuilla vuoden ajan. On muutes todella kivaa käydä pitämässä kutsuja aina silloin tällöin. Sitä jaksaa paljon paremmin kotona lasten kanssa, kun on jotain ihan omaa juttua. Tuossa alla on kuva esittelypöydästäni, jonka oli esillä messuilla.
HUOM, klikkaa kuvan päällä niin näet sen isompana ja näin saat tuotteista paremmin selvää.


PartyLite esittelypöytä ! Posted by Hello

Tuesday, February 22, 2005

Ajatuksia...Toiveita...

Kaikkien muiden blogeja selaillessani ja omasta haaveillessani aloitin hiljakseen puhumisen miehelleni, joka sit lupasi auttaa ja näin minulla on nyt oma blogi. Kiitos myös muille minua avustaneille kuten Susannalle. Toivoisin tässä arjen keskellä löytyvän aikaa tämän blogin ylläpitämiseen. Onneksi Leevi on ollut "helppo vauva" (inhoan tätä määritystä, mutta sorrun siihen itsekin), mutta näin voin todeta Suvin 4 v. yövalvomisten, kantamisten, allergioiden, astman, mahavaivojen (jotka ei lopu varmaan koskaan) jälkeen. Leevi on katsonut mallia isosiskostaan esikoisestamme Pilvistä 6 v. joka on jo eskarissa (niin se aika rientää). Nyt sit on puikoilla novitan popista tulossa Pilville palmikkoslipoveri. Ensimmäistä kertaa kokeillaan miten meikäläiseltä onnistuu noiden palmikoiden tekeminen... saa nähdä mitä tulee !!

Ennakkoperintöä !

Äidilleni kerroin, että olen pitkän tauvon jälkeen kaivanut langat ja puikot esille. Hän hymisi puhelimessa oudosti... tälle hyminälle tuli selvyys. Nyt kuulemma olen tarpeeksi isotyttö että hän voi antaa minulle kaikki aikoinaan ostamansa puikot ja muut jäljelle jääneet langat, kirjat, lehdet (joita ei kuvassa) ym. Huomatkaa siis että tuo musta "pötkö" sisälsi pekästään sukkapuikkoja. Näillä pääsee tosi pitkälle ja kivasti alkuun viritellessäni innostusta vanhaan harrastukseeni. Äiti oli jokunen vuosi sitten aloittanut neulomaan jotain vauvajuttuja, jotka mun olis sit tarkoitus tehdä loppuun, jospas Leevi sit saisi päällen mummon ja äidin yhteistyönä tekemiä neuleita.


Katsokaa mikä puikkojen määrä !! Posted by Hello

Sunday, February 20, 2005

ENSIMMÄINEN KERTA...

Yhteistyössä mieheni kanssa (kuitenkin tarvitsin apua) kokeillaan
tämän homman toimimista. Toivottavasti jatkossa selviän tästä
yksinkin, mies ei aikonu mulle alkaa joka päivä neuvoon tän homman
kaa, on kuulemma omia juttuja :( Tuossa alla on kuva meidän Leevin
ensimmäisistä hahtuvasta kudotuista villahousuista.



Leevin uudet villahousut. kudottu pässin pökkimästä langasta Posted by Hello