Thursday, June 02, 2005

Ettehän unohda minua ??

Selityksen makua, mut töissä menee kaikki päivät, sit toinen työmaa odottaa iltaisin kotona (mies, lapset ja huusholli), aikaa ei jää neulomiselle, kukkapenkin laitto on vieläkin kesken .... Mut älkää unohtako minua vaikka en kerkiäkkään tasaisin välein päivittään blogiani.

Duffeli valmistuu varmasti vaikkakin hitaasti, toinen hiha on aloitettu eli loppusuora häämöttää. Eilen illalla loin silmukat Suvin pitsimekkoa varten, saa nähä mitä tuostakin tulee? Ensimmäiset pitsineule kokeilut meni mönkään, et neuvoja otetaan vastaan :)

Toivotan kaikille oikein lämpöistä ja ihanaa kesää. Niille jotka ovat kesäloman ansainneet muistakaa nauttia lomastanne ja rentoutua. Siivota kerkeää talvellakin ja ikkunat voi jättää pesemättä, ei niitä kukaan katso, ulkonahan sitä kesällä ollaan eikä sisällä.

8 comments:

Topperi said...

Eihän nyt sentään unohtamaan :)
Kyllä se tulee täälläkin lähes päivittäin pyörähdettyä kun listaa läpi menen. Että kyllä sä oot silmällä pidon alla, että heti kukn jotain uutta ilmaantuu ni tarkkaan se syynätään.

Riikka said...

Samoin hyvää kesää sinulle! Minulla kesä alkaa vasta elokuussa, mutta silloinhan ne helteetkin vasta on (toivottavasti) Ainakin dietti-merkeissä tavataan jos ei muuta, mutta eihän kesällä saa liian tiukalle kuurille ruveta. Kesästä pitää nauttia, se kun on vain kerran kesässä.

Stricker said...

Joo, ei me sua unohdeta. Vaikka täytyy myöntää, että sen jälkeen, kun räppäsin oman blogini blogilistalle ja luen blogirundini usein sen kautta, huomaan unohtavani, että kaikki neulojat eivät vielä ole listalla. On muuten näppärä juttu ja ainakin multa säästää aikaa paljon, kun ei tartte joka kerta koko Finnisch Knit Blogs-listaa katsoa.

Kristel said...

Kiva kun ehdit päivittää, vähän jo kaipailin ja pohdiskelin että miten uudessa työssä sujuu. :)

Pitsineule ei oikeasti ole hirveän vaikeaa, pitää aina vaan muistaa tehdä jokaista langankiertoa kohti yksi kavennus, ettei työhön ilmesty ylimääräisiä uusia silmukoita. ;)

vikke* said...

Hanna, ymmärrän täsyin!
Mua oikein ärsyttää kun ei ehdi kotona tarpeeksi olemaan ja kaikki ideat vaan muhii päässä. Kärsin siitä etten saa toteuttaa itseäni.

Minä en sinuu unohda enkä vaadi päivittäistä neuleiden esittelyä ;) Kyllähän se normaalia on että on muutakin elämää.

Pistin sulle posti@!!

miu said...

Niin, ja talvellahan on niin hämärää, että silloinkin voi jättää nurkat putsaamatta :). Meillä on hyvin suositua sellainen "kynttiläsiivous". Kesällä kyllä varmaan hiljenee moni muukin blogi, kun on NIIN ihanaa olla ulkona...ainakin toivottavasti sielä tarkenee hieman kevyemmässä varustuksessa kuin villasukat ja -paidat

Hanna said...

Kiitokset teille kaikille kommenteista. Mukavaa kuulla et blogissani käy kuitenkin vierailijoita ja ette unohda minua.

Esittelen ainakin kesällä kukkivaa kukkapenkkiäni :) kerran ei noi neulomiset edisty.

Ninni said...

No en taatusti unoha! Toivottavasti sulle järjestyy aikaa neulomiselle.=)