Wednesday, March 23, 2005

Pitkästä aikaa !!

Mutta sitä ihanampia uutisia...

Sisareni sai 21.3.2005 maanantaina kello 19.26 suloisen tyttövauvan painoa 3 390 g ja pituutta 51.2 cm. Aivan ihanaa oli että sain olla siskoni tukena ja mukana "Millin" synnytyksessä. Upea kokemus jälleen ! Akkavalta lisääntyy... Leevi on ainut poika tässä serkusporukassa, minulla kun ei ole kuin yksi sisko, hänellä siis nyt kaksi terhakkaa tyttöä.

Tietenkin olen nyt heti tehnyt Milille Myssyn, josta kuvan näette heti kun Milli kotiutuu ja saan napattua hänestä kuvan myssy päässä. Ja samoiten ei isosiskoa Emmiäkään voinut jättää ilman myssyä, joten neuloin hänellekin sellaisen lahjaksi. Emmistäkin laitan kuvan. Neulonta rintamalla siis jälleen MYSSYJÄ....

4 comments:

Ninni said...

Oi että mikä kokemus sinulla! Olen kyllä kade. Mikä KUNNIA saada olla jonkun synnytyksessä mukana. Se on niin harvinainen tapahtuma naisen elämässä. Harvat kuitenkaan tekevät kymmentä lasta..

Onnea paljon tädille.=)

Laitahan pian kuvaa myssyistä. Taidan muuten minäkin pitää kaikkein eniten hattuloien, pipoloien ja myssylöien tekemisestä.;)

Kristel said...

Myssyjä on nyt liikkeellä, minullakin on yksi valkovihreäraidallinen vauvanmyssy kesken kun yritän tuhlata vanhoja Baby Ull -lankoja pois. Alkaa vaan tulla kiire kun kämppisten laskettu aika oli maanantaina. ;)

Carita said...

Varmasti unohtumaton kokemus olla mukana synnytyksessä, onnittelut tädille !

Hanna said...

Kiitoksia.

Nyt en sit vähään aikaan neulo yhtään myssyä, mitta täys :)