Thursday, March 31, 2005

Itselleni villapusero !!

Itselleni en ole koskaan onnistunut tekemmään mitään joka olis ensinnäkin ollut sopiva. Tämän kirjoneuleen ohjeen kun näin se iski heti, langat on jo hankittu. Aivan upea värikartta noissa Létt-lopeissa, vähän karkeaa villalankaa, mut uskon et päällä pehmenee ja alla joutuu kuitenkin pitään aluspuseroa. Ohjeen löysin SuuriKäsityö-lehdestä nro 10/1994.

Haaveilua !! Posted by Hello

6 comments:

Kristel said...

Minulla on tekeillä itselleni pusero Létt-Lopista, saa tosin nähdä hautautuuko se kesäksi jonnekin... Takakappale on melkein valmis. ;) Yllättävän kivan tuntuista lankaa neuloa, epäilin vähän kun se on aika karkeaa villaa. Mutta eihän tuota värikarttaa voi vastustaa!

Lape said...

Ompas tutunnäköinen ohje... katselin tuota mallia pikkulikkana, mutta tuskimpa äiti olisi lankoja noin isoon projektiin ostanut.... jos kaivais kans vanhat lehdet esiin... jos vaikka löytäs vaihteeksi jotain tehtävää... itselle :D

Riikka said...

Joku on tuon paidan tehnytkin tai ainakin hyvin samanlaisen ja esitellyt blogissaan. Olisko ollut Marjut tai Piia???? Todella kaunis tuo paita ja valitsemasi väritkin ovat kauniita...

vikke* said...

Mä kans olen törmännyt jos en samanlaiseen niin ainakin samantapaiseen neuleeseen eräässä blogissa ;)
Tuossa on hommaa, esittelehän valmis paita ylläsi sitten =)

Hienosti sopivat nuo lankavärit yhteen.

Ellilli said...

On kyllä ihania lankasävyjä ja paidan malli on myös kaunis. :) Olen Létt-Lopia hypistellyt juuri noiden värien takia mutta kovin kutittavalta vaikuttaa... Tiedä sitten, ehkä uskaltaudun sitäkin vielä kokeilemaan. :)

Kati E said...

Noi Lett-lopi langat on tosi kauniita. Mä voisin laittaa niitä vaikka isoon kulhoon esille olohuoneeseen. Silmänruokaa. Nam.